greentecmenu
greentecupdate


Persoonlijk advies bij de aankoop van zonnepanelen

Voor een persoonlijk advies voor het plaatsen van een zonne-energie systeem op uw pand hebben wij het volgende stappenplan in de aanbieding:

De vermelde tarieven gelden voor een typisch systeem van 12 zonnepanelen (3000 Wp). Bij een kleiner of groter systeem betaalt u evenredig minder of meer. Het is ook mogelijk om 1 of meerdere stappen apart af te nemen.

Stap 1: Huisbezoek met presentatie over zonnepanelen en orienterend gesprek. We beantwoorden ook al uw vragen. 54 euro incl. BTW
Stap 2: Het opstellen van een rapport voor uw situatie, met de mogelijkheid tot vragen & bijbehorende uitleg. 66 euro incl. BTW
Stap 3. Het voor u aanvragen van offertes bij verschillende leveranciers naar uw keuze. 30 euro incl. BTW
Stap 4. Het doornemen en beoordelen van de uitgebrachte offertes om de juiste keuze te maken. 48 euro incl. BTW

Totaalpakket = 196 euro incl. BTW.

Bij aanschaf van de zonnepanelen kunt u de BTW over alle kosten terugkrijgen van de Belastingdienst. Dan kost dit advies u slechts 162 euro. (ex. BTW)

De gemiddelde kosten voor een typisch systeem van 12 zonnepanelen zijn 4900 euro incl. BTW, dus de advieskosten bedragen minder dan 4% van dit bedrag.

Bij een kleiner of groter systeem betaalt u evenredig minder of meer. Voor advies voor een typisch systeem van 6 zonnepanelen betaald u bijvoorbeeld 98 euro (incl. BTW) voor het hele pakket.

Contact:
Dave van Dongen
GreenTec Sense

06 4592 7555
www.greentecsense.nl

greentecnews


GreenTec Sense on Facebook GreenTec Sense on Instagram GreenTec Sense on Twitter